Voor mensen met een OpiaatVerslaving

Verslavingszorg

Je bent verslaafd wanneer je lichamelijk of geestelijk van een gewoonte of middel afhankelijk bent. Verslaafd zijn betekent dat je deze gewoonte of het middel niet los kunt laten en dat het een steeds grotere rol speelt in je dagelijks leven. Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? En ben je op zoek naar een methode om deze gewoonte of het middel je leven niet meer te laten bepalen? Wil je voortaan weer zelf de touwtjes in handen hebben? Dan is verslavingszorg van Miroya iets voor jou!

Verslavingszorg kan bij alle verslavingen

Verslavingszorg klinkt vaak heel groot en veel mensen denken dat het alleen bestaat voor personen die verslaafd zijn aan drugs. Echter bestaan er veel meer lagen van verslavingen, bijvoorbeeld:

  • Gewoonteverslavingen: gokken, internet, eten en werken
  • Verdovende middelen: alcohol, heroïne, methadon, morfine, opium, GHB, benzodiazepinen
  • Stimulerende middelen: cocaïne, amfetamine (speed)
  • Hallicunerende middelen: THC (weed, cannabis)

Verslavingszorg wordt uit de basisverzekering vergoed

De verslavingszorg wordt uit de basisverzekering vergoed. De voorwaarde die wij stellen is dat je verzekerd bent en blijft gedurende de behandeling. Je betaalt alleen de wettelijk vastgestelde eigen bijdrage.

Onze werkwijze bij verslavingszorg

Elke verslaving is verschillend en daarom is elk behandelplan voor een verslaving verschillend. We maken voor elke situatie een speciaal plan. Ieder plan wordt besproken en uiteindelijk ondertekend door de betrokken partijen.

Zeer belangrijk: wij zijn zeven dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar voor degene die bij ons zijn aangesloten.

Ja, ik wil verslavingszorg!

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je iemand in je omgeving die verslavingszorg behoeft? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt een intakegesprek aanvragen – gratis – zodat we kunnen bespreken wat jouw mogelijkheden zijn. Of download de online brochure (informatiegids) voor alle informatie in een overzicht. 

Tweets Miroya

left left

Infogids